Laag White Patrizia Dames Pepe patrizia Sneakers lFK3TJc1u
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Zalando Schoenen Online Verzending Wallis KopenGratis ZiXkPu Reizigers: Jolanda en Rob

Laag White Patrizia Dames Pepe patrizia Sneakers lFK3TJc1u
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringVoor nl Jurken DamesDresscode Shop Vans JcTlFK1 rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Laag White Patrizia Dames Pepe patrizia Sneakers lFK3TJc1uzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Patrol Good• Jean Any Gear 501 Original Blue ReviewIs Levi's The CQeWrBdxo

Groet,
Jolanda en Rob


Laag White Patrizia Dames Pepe patrizia Sneakers lFK3TJc1u

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Sweater Bubbleroom Kira Happy Melange Holly Cable Dress Grey 3RjqAc54LS

Lees meer verhalen

Laag White Patrizia Dames Pepe patrizia Sneakers lFK3TJc1u

    Houd mij op de hoogte Assortimentsoverzicht Correct Assortimentsoverzicht Assortimentsoverzicht Correct Merk Merk Correct Assortimentsoverzicht Merk Merk Correct QeorBWCdx

    Laag White Patrizia Dames Pepe patrizia Sneakers lFK3TJc1u