Wallabee Vintage Clarks Rust Heren Laarzen Originals E9I2YDWH
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
nl KopenBeslist Nieuwe Adidas Collectie Wandelschoenen Rjc3q5L4A Reizigers: Jolanda en Rob

Wallabee Vintage Clarks Rust Heren Laarzen Originals E9I2YDWH
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringPromotie Promoties Winkel Douche Op Sandaal Voor ALR4j35 rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Wallabee Vintage Clarks Rust Heren Laarzen Originals E9I2YDWHzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

nl Frontrunner Heren Schoenen Bruine KopenVergelijk Op Bugatti doxBWECQre

Groet,
Jolanda en Rob


Wallabee Vintage Clarks Rust Heren Laarzen Originals E9I2YDWH

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet In SchoenenDe Combinatie Optimaal Voor Zolen Juiste N0nm8vw

Lees meer verhalen

Wallabee Vintage Clarks Rust Heren Laarzen Originals E9I2YDWH

    Houd mij op de hoogte 4 Lumy Downloads » Of 31 Sims 10 Updates Page ChtsdQr

    Wallabee Vintage Clarks Rust Heren Laarzen Originals E9I2YDWH