Vanharen Heren Schoenen Gespschoenen Leren Geklede jL54Rq3A
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Jacketsamp; CoatsNavy Blue Poshmark Jacket Adidas Boys S7 Track srhQCdtBx Reizigers: Jolanda en Rob

Vanharen Heren Schoenen Gespschoenen Leren Geklede jL54Rq3A
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringDames Jurken Baker Ted Carniva Cocktailjurk ted Fuchsia Aj5Rq34L rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Vanharen Heren Schoenen Gespschoenen Leren Geklede jL54Rq3Azeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Puma Unisex Sneaker Glyde Leder Lo Leather Schwarz Men's Adults 1c3lFJTK

Groet,
Jolanda en Rob


Vanharen Heren Schoenen Gespschoenen Leren Geklede jL54Rq3A

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet −58Stylight Schoenen Schoenen Van Tot Cult®Nu OZiPkulwXT

Lees meer verhalen

Vanharen Heren Schoenen Gespschoenen Leren Geklede jL54Rq3A

    Houd mij op de hoogte Dames Modieus Ballerinas Rieker Pumpsamp; Schoenen rieker Blauw JKclF1

    Vanharen Heren Schoenen Gespschoenen Leren Geklede jL54Rq3A