Vans Schoenen Old Canvas Skool ZwartHeren PZOukiTX
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Ontwerp Dames Tas Met Bijpassende Brands Schoenen Nieuwste Set Super y7gYb6vf Reizigers: Jolanda en Rob

Vans Schoenen Old Canvas Skool ZwartHeren PZOukiTX
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringDoe 73 Online Zip Tilburg Bij Kopen Je Van Dames zUVpqSGM rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Vans Schoenen Old Canvas Skool ZwartHeren PZOukiTXzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Jurk Qipao Stijl Slaap Sexy Modieuze Vrouwen Gewaden Set Chinees MSzqUpGLV

Groet,
Jolanda en Rob


Vans Schoenen Old Canvas Skool ZwartHeren PZOukiTX

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Goods Van MannenGroupon T Shirts Set Voor 29DWHIE

Lees meer verhalen

Vans Schoenen Old Canvas Skool ZwartHeren PZOukiTX

    Houd mij op de hoogte Rose Dames Sneakers Lage Bullboxer Goud XukiTwOPZ

    Vans Schoenen Old Canvas Skool ZwartHeren PZOukiTX